Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Support op afstand

Dokumento kan installatie en ondersteuning veelal op afstand doen. Daarbij wordt altijd gebruik gemaakt van de laatste versie van de laatste versie van TeamViewer. 

Download TeamViewer QuickSupport

Contactformulier

Heeft u een vraag, opmerking of uitdaging, laat het dan weten. Via e-mail, telefoon, of hieronder met via het Contactformulier.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Na twintig jaar in loondienst te hebben gewerkt ben ik in 2009 voor mezelf begonnen onder de bedrijfsnaam Dokumento.

Een van de redenen was dat de grote leveranciers van multifunctionals en printers altijd een beperkt portfolio heeft aan software oplossingen voor scannen en printen. Die oplossingen zijn lang niet altijd de oplossing voor uw document-uitdagingen. Wat dan resulteert in een antwoord "kunnen we niet", of nog erger, er wordt een oplossing voor iets anders aangeboden.

Als onafhankelijk leverancier van producten en diensten kan Dokumento voor iedere uitdaging de juiste oplossing leveren.  En mocht de uitdaging toch iets te groot blijken, dan zal dit altijd kenbaar worden gemaakt.

Verder is Dokumento van de pragmatische aanpak. Dit houdt in dat altijd de meest optimale oplossing voor ogen staat. Dit gedurende het gehele proces in samenspraak met u!