Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Support op afstand

Dokumento kan installatie en ondersteuning veelal op afstand doen. Daarbij wordt altijd gebruik gemaakt van de laatste versie van de laatste versie van TeamViewer. 

Download TeamViewer QuickSupport

Contactformulier

Heeft u een vraag, opmerking of uitdaging, laat het dan weten. Via e-mail, telefoon, of hieronder met via het Contactformulier.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

DOKUconsult

Als Dokumento leveren we producten onder de naam DOKUprint en DOKUscan. Dat zijn een selectie uit de beste software-oplossingen die er print en scangebied te krijgen zijn.

Daarnaast staan daar zelf ontwikkelde oplossingen tussen, die altijd voortgekomen zijn uit de vraag bij klanten zoals u. Het is vrij zeker dat alles wat u wenst op gebied van documentverwerking technisch mogelijk is. Als het al niet in een kant en klaar oplossing, dan is het nagenoeg altijd wel te maken.

Dokumento heeft zich gespecialiseerd om juist die oplossingen te maken die iets minder standaard zijn. Het zou niet zo moeten zijn dat u uw optimale werkwijze moet aanpassen aan een oplossing. Dokumento maakt de oplossing zodat die zich zo goed mogelijk aanpast aan uw optimale werkwijze.

Dus als u een uitdaging in het verwerken van papieren en digitale documenten, neem dan contact op met Dokumento. Zodat we ook voor u de beste oplossing kunnen vinden!