Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Support op afstand

Dokumento kan installatie en ondersteuning veelal op afstand doen. Daarbij wordt altijd gebruik gemaakt van de laatste versie van de laatste versie van TeamViewer. 

Download TeamViewer QuickSupport

Contactformulier

Heeft u een vraag, opmerking of uitdaging, laat het dan weten. Via e-mail, telefoon, of hieronder met via het Contactformulier.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

DOKUprint is de verzamelnaam van alle printoplossingen die door Dokumento geleverd kunnen worden.

Wat waarschijnlijk al uw applicaties gemeen hebben, is een print-knop. Naast de voor de hand liggende functie van het afdrukken op papier kan het voor veel meer zaken gebruikt worden. Het is toch vreemd om documenten eerst te printen en vervolgens te scannen en e-mailen als er ook direct ge-gemaild kan worden.

Of wat te doen als u op 16 soorten briefpapier wilt printen en u heeft maar 3 papierladen in de printer?

Hierin biedt DOKUprint de gewenste oplossingen.

Voorbeelden: digitaal briefpapier printen, volg-mij printen, printopdrachten automatisch verwerken en versturen naar e-mail, etc.

Print Distributor 
Na het geven van een printopdracht kan Print Distributor het te printen document verwerken zoals u dat wilt; e-mailen, opslaan, etc
Meer...

DOKUtrek
Als u een VolgMij oplossing zoekt voor de Kyocera Hypass producten zonder poespas, dan is DOKUtrek de oplossing.

Meer...

DOKUbarcode
Als u een oplossing zoekt om uw documenten al dan niet automatisch te voorzien van een barcode, dan is de kans groot dat Dokumento die voor u heeft!
Meer...